Om oss

BFM INKASSO

Vilka vi är och vad vi gör


BFM Inkasso bedriver så kallad egeninkasso avseende fordringar som uppstår i bolagets egen verksamhet. BFM Inkasso är en del av Brixo AB.

BFM INKASSO

Har du fått ett brev från oss?


Har du fått ett inkassokrav från oss är det för att en kredit hos oss inte har återbetalats såsom avtalat.Bolaget

BFM Inkasso är en del av Brixo AB. Brixo AB är ett svenskt fintechbolag som utmanar det traditionella banksystemet genom att erbjuda digitala kontokrediter till privatpersoner i Sverige. Bolaget strävar efter att förenkla och förbättra marknaden för finansieringstjänster genom att med innovativa kreditprodukter och noggranna kreditprövningar tillgängliggöra krediter för en bredare allmänhet. Bolaget erbjuder krediter på upp till 30 000 kronor genom varumärkena Brixo, Flexkontot, Merax och Kontantfinans.

Bolaget grundades 2014 och är ett konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn. Styrelsen har sitt säte i Stockholm. Grundkraven för att kunna bli beviljad lån är att vara minst 18 år gammal, bosatt och folkbokförd i Sverige samt ha en inkomst som överstiger 150 000 kronor per år. Det är den bedömda återbetalningsförmågan som avgör om ett lån kan beviljas och tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att få lån hos Brixo. Mer information om bolagets produkter finns på brixo.se, flexkontot.se, merax.se och kontantfinans.se